Evoto
Evoto

Salon Ana Ciorici a fost fondat de catre Ana Ciorici în 2009 în inima orașului Chișinău. Era perioada în care vibe-ul sovietic încă își manifesta amprenta puternic în domeniul frumuseții, lucru pe care Ana era determinată să îl schimbe.

O dată cu deschiderea salonului a pornit și un blog care era axat pe educarea clienților noștri asupra abordării frumuseții, avînd ca exemplu pe cei din occident.

Se pare că în Moldova erau de fapt foarte mulți oameni care vroiau să opteze pentru acea lejeritate și frumusețe occidentală, inspirată de la celebritățile de la Hollywood.

Incă de atunci tehnicile de colorare balayage, highlights erau ceva inovativ și modern, dar care se realizau deja la noi.

Fiind makeup artist, Ana a dezvoltat extrem de mult și acest serviciu în salon. În prezent, după multe evenimente și călătorii cu Wella, Keune, Davines si Nashi, masterclassuri în makeup si multe traininguri, salonul nostru oferă cele mai moderne servicii, dar si cea mai pozitivă atitudine clienților noștri. După 12 ani de lucru, ne mîndrim cu o echipă care a fost cu noi de la început și cu oferirea diverselor servicii.

Dare to try US!

Echipa Noastră

Evoto

Ana Ciorici - fondator

Ana Ciorici este fondatorului salonului, care îi poartă numele si care se mîndreste de o popularitate mare în rîndul femeilor din Chisinău. Avînd o experiență mare în oferirea serviciilor în urma călătoriei cu Work and Travel în Statele Unite, Ana a decis să facă schimbări în sfera serviciilor de frumusețe din Chisinău. Si aici ea a decis să îmbunătățească calitatea serviciilor, care aveau la acel moment în Moldova o influență sovietică, dar si să pună accent mare pe amabilitate si atitudine faină față de clienți. Ana a lucrat mereu împreună cu echipa sa, oferind la rîndul ei makeup si servicii de stilizare a sprîncenelor. 12 ani mai tîrziu, salonul ei se află în topul saloanelor de frumusețe din Chisinău, prosperînd si oferind un loc de muncă unui număr mare de persoane.

Evoto

Irina - Administrator

Irina este persoana responsabilă de tot ce se întîmplă în salon. Cu o experienta vasta in lucrul cu oamenii, ea este primul om cu care interactioneaza fiecare client cînd intră la noi. Începînd cu programări, clienți și terminînd cu facturi și aprovizionarea salonului cu produse, ea le cunoaște pe toate. Ea e persoana care vă va oferi soluții, sfaturi și o companie plăcută.

Evoto

Cristina - Hairstylist

Cristina lucrează cu noi de 12 ani și e cunoscută ca fiind una din cele mai calme specialiste. Este răbdătoare și găsește mereu soluții la vopsiri greșite și gafe. Este specialist în vopsiri complexe, tunsori și coafuri.

Evoto

Tatiana - Hairstylist

Tatiana este specialist în vopsiri, tunsori și coafuri de mai bine de 10 ani. Face parte din echipa noastră de 4 ani si oferă clienților nostri cele mai calitative tehnici de Airtouch si Balayage. Se bucură de o popularitate înaltă între clienți s-a integrat total în echipa noastră. Este atentă și vă va oferi tot timpul din lume.

Evoto

Wael - Hairstylist

Wael - specialist în vopsiri complexe, airtouch-uri și aranjări superbe Cu o experiență de mai bine de 11 ani în mai multe țări, Wael a ajuns acum 18 luni să lucreze la noi în salon. Este expert în aranjări flash și tratamentele spa care le poate oferi pentru scalp.

Evoto

Ina - Hairstylist

Ina s-a alăturat echipei noastre de ceva timp și vine la noi cu o experiență vastă în cele mai moderne tehnici de vopsiri și aranjări, este cunoscută ca a fi un specialist extrem de meticulos și atent la detalii.

Evoto

Lilia - Hairstylist

Lilia -cel mai nou membru a echipei salonului. De fapt, Lilia a revenit la salon după o pauză, dar la sigur că mulți dintre clienții care sunt cu noi de ani buni deja o cunosc. Acum Lilia studiază noile tehnici de vopsire și mereu este gata să vă ofere sfatul potrivit. Este muncitoare și foarte atenta la detalii, specialist în vopsiri, tonări și tunsori.

Evoto

Ludmila - Make up artist

Ludmila lucrează la noi în salon periodic și oferă clienților noștri cele mai cool senzații când vine vorba de make up. Este atentă la detalii și mereu comunică cele mai mici detalii cu clienții și dolianțele acestora. Fie că doriți un make up nude și gingaș sau unul extravagant de seară, Ludmila are o experiență vasta în domeniul său pentru a vă bucura cu un rezultat magnific.

Evoto

Cristina - Specialist Manichiură /Pedichiură

Cristina face parte din echipa salonului de mai bine de 5 ani. Este specialist pe manichiură și pedichiură clasică, iar lucrările ei sunt impecabile.

Evoto

Echipa Salon Ana Ciorici

Vă așteptăm mereu cu drag și plini de entuziasm pentru o nouă aventură împreună!

Adresa Noastră

str. V. Alecsandri, 67, Chisinau