_DSC8655

Salonul Ana Ciorici a fost fondat de Ana Ciorici în 2009 în inima orașului Chișinău. Era perioada în care vibe-ul sovietic încă își manifesta amprenta puternic în domeniul frumuseții, lucru pe care Ana era determinată să îl schimbe.

O dată cu deschiderea salonului a pornit și un blog care era axat pe educarea clienților noștri asupra abordării frumuseții, avînd ca exemplu pe cei din occident.

Se pare că în Moldova erau de fapt foarte mulți oameni care vroiau să opteze pentru acea lejeritate și frumusețe occidentală, inspirată de la celebritățile de la Hollywood.

Incă de atunci tehnicile de colorare balayage, highlights erau ceva inovativ și modern, dar care se realiza deja la noi.

Fiind makeup artist, Ana a dezvoltat extrem de mult și acest serviciu în salon. În prezent, după multe evenimente și călătorii cu Wella, masterclassuri în makeup si multe traininguri, salonul nostru oferă cele mai moderne servicii, dar si cea mai pozitivă atitudine clienților noștri. După 10 ani de lucru, ne mîndrim cu o echipă care a fost cu noi de la început și cu oferirea diverselor servicii.

Dare to try US!

Echipa Noastră

3O7A9886

Victoria - Administrator

Victoria este persoana care este responsabilă de tot ce se întîmplă în salon. Ea este primul om cu care se ciocnește fiecare client cînd intră la noi. Începînd cu programări, clienți și terminînd cu facturi și aprovizionarea salonului cu produse, ea le cunoaște pe toate. Ea e persoana care vă va oferi soluții, sfaturi și o companie plăcută.

3O7A5264

Daniela - Hairstylist

Daniela recent s-a alăturat echipei noastre, dar se bucură de o popularitate imensă în rîndul clienților. Este expert pe balayage și în tehnici moderne de vopsire, iar coafurile pe care le realizează sunt extrem de vaporoase și ușoare.

3O7A5223

Nicoleta - Hairstylist

Nicoleta face parte din echipa salonului de 12 ani, timp în care și-a creat o experiență enormă în domeniul vopsirilor și a tunsorilor. Este cunoscută ca a fi rapidă și eficientă, iar lucrările ei redau potențialul ei ca specialist.

3O7A0047

Cristina - Hairstylist

Cristina lucrează cu noi de 12 ani și e cunoscută ca fiind una din cele mai calme specialiste. Este răbdătoare și găsește mereu soluții la vopsiri greșite și gafe. Este specialist în vopsiri complexe, tunsori și coafuri.

3O7A0003

Daria - Hairstylist

Daria este recunoscută ca a fi un specialist extrem de meticulos și atent la detalii. Se bucură de o popularitate nebună cînd e vorba de tunsori și aranjări. Iar brushing-ul și coafurile fac parte din punctele ei forte. Ea face parte din echipa noastră de mai bine de 5 ani.

3O7A9978

Vera - Hairstylist

Vera este cunoscută aproape de totă lumea, care a fost vreodată la noi în salon. 12 ani de lucru în echipă i-a adus multă încredere, dar și popularitate din partea clienților. Este expert în balayage și vopsiri complexe și se apucă de orice provocare.

3O7A5316-2

Liliana - Hairstylist

Liliana lucrează între Moscova și Chișinău. Dar cînd e în Moldova, ne bucură clienții noștri cu lucrările ei. Este extrem de creativă, veselă și profesionalismul ei se văd în lucrările pe care le realizează.

3O7A5362

Tatiana - Hairstylist

Tatiana este specialist în vopsiri, tunsori și coafuri de mai bine de 10. Face parte din echipa noastră abia de un an, dar s-a integrat destul de bine și a înțeles deja nevoile clienților noștri. Este atentă și vă va oferi tot timpul din lume.

3O7A9969

Cristina - Specialist Unghii

Cristina face parte din echipa salonului de mai bine de 5 ani. Este specialist pe manichiură și pedichiură clasică, iar lucrările ei sunt impecabile.

_DSC8636

Nadia - Specialist Unghii

Nadia s-a alăturat echipei noastre recent, dar se bucură de o popularitate mare în rîndul clienților. Este specialist pe manichiură și pedichiură cu apartul și combinat, dar lucrează și cu gelul. Este extrem de plăcută și pozitivă.

Adresa Noastră

str. V. Alecsandri, 67, Chisinau